Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


   
  FıraT Özel site
  =>Ziyaretşi defteri (yorum yaz)
 


İsmin:
E-mail adresin:
Siten:
Mesajınız:

<-Geri

 1  2  3  4  5 Devam -> 
İsim:Fırat 
E-mail:cirqinkralwindowslive.com
Site:http://hazrolisesi.tr.gg
Zaman:04.04.2011, 12:38 (UTC)
Mesaj:Kardeşim Ben Artık Uğraşmıyorum size Verim NE yapiosanız yapın HA bide Sizin Fotoları hiç silermiyim ayıpsın kardeşim

İsim:erbey
E-mail:serseriasigerbey.com
Site:-
Zaman:08.08.2010, 17:50 (UTC)
Mesaj:kardesim coktandır yoktum hala site aynı degiştirmeye niyetin yoksa söle hiç olmasa biz yapalım kardesime yardım edelim ama bizim fotoları asla atma

İsim:FıraT 
E-mail:cirqinkralwindowslive.com
Site:http://www.hazrolisesi.tr.gg
Zaman:26.04.2010, 10:17 (UTC)
Mesaj:SiteyLe Uğraşmıyorum Artıq Sana Verim SenDe ßaşka ßir GüL Koy:):)

İsim:xxl
Site:-
Zaman:18.04.2010, 08:17 (UTC)
Mesaj:kaç senedir bu siten var yine aynı sen güllümüsün gülüm hep gülleri eklemişin dğştr biraz siteni güllllllllllll

İsim:-
Site:-
Zaman:28.09.2009, 12:17 (UTC)
Mesaj:

İsim:
Site:http://www.diyar-bakir.tr.gg
Zaman:26.05.2009, 08:34 (UTC)
Mesaj:siten güzel ama içeriği sana ait değil hep başka sitelerden alıntı !..

İsim:-
Site:-
Zaman:19.03.2009, 18:19 (UTC)
Mesaj:

Kullanıcı: hataroluma21
hataroluma21
Kapalı
Zaman:17.03.2009, 16:52 (UTC)
Mesaj:çooook güzel bir site başarılarınızın devamını dilerim siteme beklerim yorumda isteirim hazro lisesi adına süper bir site olmuş teberik ederim yolunuz açık olsun
Yorum:sağol gene beklerim sitene baktım sininkide güzel

İsim:ismimi vermessem daha mahkul kaçacak
Site:-
Zaman:12.03.2009, 20:26 (UTC)
Mesaj:bak kardeşim benim amacım ne reklam yapmak nede atıp tutmak ben sadece içimdeki insan sevgisiyle hareket ediyorum hazrolisesi adına sitelere baktım bunu buldum yorum yazmak istedim madem rahatsız oluyorsun tamam bi daha girmem bu da son mesajım sizi sinirlendirmek üzmek istemem dilerim allah herşeyi gönlünüzce verir yolunuz açık olsun hazro benim canımdır eger birgün olurda karşı karşıya gelirsek kardeşim ozaman söylerim kim oldugumu ben kim seye zarar vermek istemedim bunu bil yeter allaha ısmarladık
Yorum:bak senin bu siteye girmemeni hiç kimse istiyemez ben sana siteme girme demedim dememde sen yanlış anladın beni bak bunu hiç unutma seni daha tanımadığım taktirde senin yorumları hep sitemde görmek istedim
ben sadece senden tekk bişey istedim kendini bana tanıtmanı her zman bu sitede yerin başımın gözümün üstündedir. kendine iyi bak









İsim:ancelina jülia
Site:-
Zaman:12.03.2009, 18:00 (UTC)
Mesaj:fırat siten çok güzel walla
Yorum:sağol gene beklerim

 
   
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=